Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB CX
Cod produs
JTNPG8U4-O
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest exceptional rulment butuc pentru buldoexcavator JCB CX - piesa ce nu te va dezamagi vreodata. A fost conceput sa fie suficient de calitativ cat sa isi indeplineasca intr-un mod optim rolul la utilajul tau, si totodata sa fie si accesibil la pret. Originalul i-a servit ca model la fabricarea sa in Uniunea Europeana.

Rulmentii se monteaza in pereche si au rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabil sa inlocuiesti si simeringul ce asigura etansarea butucului, odata cu schimbarea rulmentilor. Verifica daca uleiul folosit in transmisia finala are un indicativ corect si un timp de umplere optim!

Pentru mai multe detalii, suna-ne acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Colegii nostri de la departamentul tehnic iti ofera toate informatiile necesare unei alegeri pe care nu numai ca nu o vei regreta, dar pe care vei dori sa o faci de fiecare data cand va fi nevoie. Asteptam apelul tau!

Pentru comenzi, suntem disponibili la telefon, pe e-mail sau poti completa cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Livrarea se realizeaza in intreaga tara, prin curierat rapid. Daca soliciti ca vrei sa primesti pachetul acasa, il poti si deschide inainte de a plati, pentru a te asigura ca starea pieselor este conform asteptarilor tale. Daca vrei sa vii la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si reprezinta o varianta mai convenabila pentru tine, noi te vom astepta aici!

Este recomandabil sa apelezi doar la specialisti pentru montaj, astfel incat sa eviti pe cat posibil aparitia unor situatii neplacute la utilajul tau. In acest caz, functionarea rulmentilor intr-un mod optim poate fi afectata in urma unui montaj necorespunzator, si totodata si durata lor de viata.
Este, asadar, nevoie de o presa mecanica pentru a ii aduce in pozitia corecta. Sfatul nostru este sa nu iti faci griji in nicio privinta, caci noi ne-am creat colaborari peste tot in tara colaborari cu mecanici profesionisti si ateliere mobile, tocmai ca sa trimitem ajutorul necesar direct la punctul in care iti desfasori activitatea, in cel mai scurt timp posibil.

Afla mai multe sunandu-ne acum!

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H= 24 mm

Codul pentru acest produs: JTNPG8U4-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura