Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 1CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 1CX
Cod produs
BNJKUX6E-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest excelent rulment butuc buldoexcavator JCB 1CX - o alegere foarte buna deoarece este deosebit de calitativ, inlocuind cu succes originalul, insa disponibil aici la un pret mult mai redus. Cautam intotdeauna cele mai bune solutii pentru eventualele defectiuni care iti pot afecta activitate. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca o reparatie executata ca la carte te va lasa cu un portofel gol. Noi iti oferim intotdeauna un raport calitate-pret echilibrat!

Aici ai sansa sa cunosti si niste oameni exceptionali! Pregatiti mereu sa te ajute la nevoie, de aici nu vei pleca nemultumit niciodata. De ce spunem asta? Pentru ca suntem mereu cu un pas inaintea tuturor. De la un depozit modern, extrem de bine aprovizionat, pana la un serviciu de consultanta gratuit, noi iti oferim o experienta tehnica agreabila si eficienta.

Alege sa folosesti si tu acest rulment butuc buldoexcavator JCB 1CX si vei fi pe deplin multumit! Cere oferta aici!
Acest produs se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim.

Nu te stresa degeaba! Noi suntem alaturi de tine, chiar si de la distanta.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu buldoexcavatorul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 1CX personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Pentru montaj, este recomandabila folosirea unei prese mecanice pentru a aduce rulmentii in pozitia dorita. Loviturile de ciocan pot afecta buna functionare a acestora si pot scurta considerabil durata de exploatare, insa nu iti face probleme, caci noi ne vom ocupa de manopera intr-un mod corespunzator, prin mecanicii profesionisti cu care colaboram din toate zonele tarii. Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:

• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H= 24 mm

Codul produsului: BNJKUX6E-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura