Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JCB 907/52200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 907/52200
Cod produs
S5UZ93IV-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest excelent rulment butuc JCB 907/52200 te va face sa uiti de nevoia de a il schimba, deoarece este rezistent, de calitate superioara, eficient in conditii din cele mai diverse de lucru. A fost fabricat in Uniunea Europeana, dupa modelul piesei originale, in ideea de a o inlocui si de a fi totodata si accesibil la pret. La noi il gasesti la cel mai rentabil pret, asa ca profita acum si comanda-l prin telefon, e-mail sau direct de pe site-ul nostru! Daca vrei sa colaborezi cu o firma renumita pentru fiabilitatea produselor comercializate si profesionalismul de care da dovada intotdeauna, atunci bine ai venit la noi!

Vei avea parte de o suita de servicii tehnice complete si absolut exceptionale din punct de vedere calitativ. Fie ca manevrezi un tractor sau orice alt utilaj, aici gasesti componenta pe care o cauti, fara indoiala! Iar daca aspectul care primeaza pentru tine este calitatea, atunci vei fi incantat sa stii ca noi aderam la cele mai inalte standarde din domeniu.

Cere aici oferta pentru acest rulment butuc JCB 907/52200 si il vei obtine la un pret extrem de avantajos!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Piese de calitate, livrare prompta si asistenta tehnica gratuita: numai la ACN Piese Utilaje!
Vino la noi daca tii cont de calitatea produselor pe care le achizitionezi! Pe langa componente rezistente pentru echipamentul tau, vei beneficia si de o suita de servicii tehnice exemplare. Cu ajutorul echipei noastre vei gasi piesa corecta, vei plasa o comanda in timp util si vei primi piesa numaidecat. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi ii cunoastem pe cei mai buni! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic. De asemenea, nu ezita sa ne contactezi in caz ca ai vreo nelamurire sau vrei sa verifici compatibilitatea produsului cu echipamentul tau.

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! De aceea ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului. Poti opta sa ridici acest rulment butuc JCB 907/52200 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Cauti un mecanic priceput? Noi avem solutia de care ai nevoie! Iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta produsele comandate sau efectua diverse reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un vehicul care ruleaza excelent. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: S5UZ93IV-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura