Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JCB 907/07700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 907/07700
Cod produs
B1Q2S0O3-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam spre achizitie acest excelent rulment butuc JCB 907/07700 fiindca este o piesa ce nu te va putea dezamagi niciun moment. Asociezi reparatiile cu timp pierdut si cheltuiala? Nu si la ACN Piese Utilaje. Reparatiile sunt pasiunea noastra - tocmai de aceea vrem sa ai parte de o experienta cat mai satisfacatoare! Ne pretuim clientii foarte mult, asa ca suntem dispusi sa fim alaturi de ei la fiecare pas. Echipa noastra de experti te va ajuta sa identifici, comanzi si chiar sa si montezi componenta dorita pe echipamentul tau. Ia in considerare recomandarea noastra pentru un vehicul performant.

Daca colaboezi cu noi, vei afla ca ne ghidam afacerea dupa urmatorul motto: calitate la preturi accesibile. Doar aici vei putea sa gasesti remediul potrivit pentru orice defectiune care iti da dureri de cap. Daca alegi sa faci afaceri cu noi, vei face rost de o componenta fiabila si nu vei ramane cu buzunarele goale! Utilajul tau este defect? Atunci reabiliteaza-l cu cele mai bune piese de schimb de pe piata!

Rulment butuc JCB 907/07700 - produsul ideal pentru echipamentul pe care il administrezi. Plaseaza aici comanda ta!
Acest produs se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Se recomanda inlocuirea simeringului ce etanseaza butucul odata cu schimbarea rulmentilor si verificarea uleiului folosit in transmisia finala. Acesta trebuie sa aiba un indicativ corect si nivelul de umplere optim.

Cand ai nelamuriri, apeleaza la noi! Serviciul nostru de consultanta gratuita te va scoate din impas imediat.
Nu toata lumea are timp de pierdut cu detalii si specificatii minuscule. Aici intervin colegii nostri din departamentul de asistenta tehnica. Ei te vor ajuta sa comanzi piesa compatibila cu utilajul tau, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu. Economisesti asa atat bani, cat si timp. Ambele sunt niste resurse pretioase, pe care noi stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si agreabila!

Livram acest rulment butuc JCB 907/07700 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Metoda de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a verifica starea pieselor la primire, inainte de a il achita, astfel incat sa fii sigur ca totul este in ordine. O alta optiune este ridicarea personala, direct de la sediul nostru din apropiere Bucuresti.

Montajul reprezinta un aspect important, pe langa calitatea pieselor alese, de aceea iti recomandam sa apelezi numai la ajutor specializat. Noi avem o echipa generoasa de profesionisti care vin, la solicitarea ta, direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp. Rulmentii trebuie sa fie montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a nu risca deformarea lor. Nu iti face griji, insa, caci noi venim echipati cu tot ce este nevoie, catre tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:

•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H = 24 mm

Codul pentru acest produs: B1Q2S0O3-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura