Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JCB 907/M7473

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 907/M7473
Cod produs
RDYIVB8L-O-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre un rulment butuc JCB 907/M7473 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

De ce iti recomandam acesti rulmenti de butuc? Fiindca merita fiecare leu. Sunt fabricati in Uniunea Europeana din materiale rezistente, ceea ce inseamna ca adera la cele mai inalte standarde din industrie. De altfel, au fost proiectati dupa modelul original, pe care il reproduc pana la cel mai mic detaliu. Vor suplini vechea piesa fara nicio problema. Echipamentul tau va rula perfect, iar tu nu vei pleca de aici cu portofelul gol! Pretul avantajos al componentei comercializate de noi este singura diferenta dintre aceasta si varianta originala!

Cere aici oferta pentru acest rulment butuc JCB 907/M7473 si lasa-ti utilajul sa functioneze ca la carte din nou!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Nehotarat? Profita din plin de serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica si rezolva orice defectiune!
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu vehiculul tau. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

Nu iti place sa astepti? Atunci esti in locul perfect! Iti livram produsele dorite prin curier, de indata ce ai plasat o comanda. Metoda de plata este ramburs la primirea coletului, cand ai si sansa de a te asigura ca ai primit produsele corecte. Daca doresti, poti ridca acest rulment butuc JCB 907/M7473 personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Noi te asteptam de luni pana vineri, pregatiti intotdeauna sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca rulmentul de butuc va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: RDYIVB8L-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura