Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JCB 907/20043

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 907/20043
Cod produs
FPYHGCXV-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 907/20043 este o piesa ce iti ofera numai avantaje, printre care: calitate excelenta la un pret foarte accesibil! Este fabricat in Europa din materiale rezistente si a fost proiectat intocmai dupa modelul originalului, deci dupa cele mai inalte standarde din industrie. Deoarece se afla deja pe stoc, ti-l putem livra in cel mai scurt timp cu putinta. Astfel, utilajul tau va fi din nou functional, iar tu vei putea sa iti reiei activitatea oricand doresti!

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Vrei componente accesibile, ce vor rezista pe termen lung si pe care le vei avea la usa ta in 24 de ore? Atunci de ce mai astepti? Site-ul nostru asteapta sa fie explorat. De altfel, plasarea unei comenzi este floare la ureche!

Plaseaza comanda ta aici si vei obtine un rulment butuc JCB 907/20043 la un pret avantajos!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Cand colaborezi cu cei mai buni din acest domeniu, vei fi tratat asa cum se cuvine!
Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice: verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica gratuita la plasarea comenzii si montarea acesteia pe vehiculul detinut de tine. Pune mana pe telefon si intoarce-te la munca imediat, alaturi de ACN Piese Utilaje.

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica acest rulment butuc JCB 907/20043 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Conteaza pe noi in privinta montajului si nu vei intampina nicio problema cu piesa aleasa. Este foarte important sa alegi numai personal calificat pentru interventiile asupra utilajului tau, astfel incat sa ii oferi acestuia performanta maxima. Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, intrucat loviturile de ciocan ii pot afecta semnificativ. Suna-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: FPYHGCXV-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura