Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB MIDI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB MIDI
Cod produs
28B9KSEU-O
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB MIDI este alegerea perfecta, deoarece isi indeplineste rolul intr-un mod optim. El asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului.

Rulmentii se monteaza in pereche. Iti recomandam sa inlocuiesti simeringul ce asigura etansarea butucului, odata cu schimbarea rulmentilor. Indicat este sa verifici daca uleiul folosit de tine in transmisia finala are indicativul corect si timpul de umplere optim.

Te incurajam sa ne contactezi pentru mai multe detalii, astfel incat sa ai in vedere toate informatiile necesare pentru alegerea ta. Consultanta tehnica este gratuita. Pentru comenzi, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Iti livram rulmentii prin curierat rapid, oriunde in tara. Daca preferi aceasta varianta, poti sa si verifici starea piesei inainte de a plati, astfel incat sa te asiguri ca totul este in perfecta ordine. Daca vrei sa ridici coletul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, e de ajuns sa ne suni si te asteptam!

Pentru montaj, apeleaza numai la ajutor de specialitate si nu vei intampina nicio problema. Daca montajul este realizat necorespunzator, risti sa afectezi eficienta rulmentilor si durata lor de viata. Este nevoie de o presa mecanica pentru pozitionarea corecta a acestora. Daca lasi aceasta problema pe seama noastra, vei avea parte numai de avantaje pe termen lung.

Suna-ne acum si afla mai multe!

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H= 24 mm

Codul pentru acest produs: 28B9KSEU-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura