Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
DOQV51NE-S-CD
Out Of stock
Descriere
Iti lansam o invitatie de a veni de partea pieselor de schimb de calitate superioara. Iar astazi te incurajam sa vii la vernisajul unei componente ce stie totul despre buna functionare a utilajului tau. Bucsa punte Komatsu WB150-2N este la fel de valoroasa precum o pictura celebra. Asta pentru ca in angrenajul utilajului tau e o componenta importanta, ce are un rol bine conturat. Alege calitatea la fiecare pas si fa ca fiecare pas sa conteze!

Atunci cand alegi o piesa originala Carraro demonstrezi faptul ca apreciezi o componenta realizata dupa cele mai inalte standarde. Dai dovada de intelepciune - pentru ca alegerea unei piese de top nu e o actiune oarecare. Spui ca vrei ca utilajul tau sa functioneze ceas. Tic-tac, tic-tac! Nu e o bomba cu ceas! E doar masinaria care ticaie de placerea oferita de o piesa de top!

Bucsa punte Komatsu WB150-2N - ca sa-ti mentii buldoexcavatorul in forma!

O astfel de bucsa are o menire deosebit de importanta. Aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Cand detaliile fac diferenta!

Cand fac detaliile diferenta? Atunci cand stii sa te folosesti de ele. De exemplu, poti profita de serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si fii sigur ca dupa o discutie cu noi vei lua decizia potrivita!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2N este in garantie timp de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Bucsa punte Komatsu WB150-2N poate ajunge la tine extrem de rapid. Doar da-ne de veste ca o doresti si apoi uita de stresul asteptarii. Cat timp te relaxezi pana la intalnirea cu piesa, site-ul nostru iti poate tine companie cu multitudinea de produse calitative pe care le are.

Vrei sa montezi noua componenta asa cum se cuvine, intr-un service unde te poti baza pe profesionisti? Asa si trebuie! Te putem ajuta cu recomandari, in caz ca nu cunosti un astfel de spatiu. Bucsa este compatibila si cu Komatsu WB150PS-2, Komatsu WB150PS-2N.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura