Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150AWS-2 WB150AWS-2N
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB150AWS-2, WB150AWS-2N si WB150WSC-2 este un produs original Carraro, pe care il gasesti acum in stoc la un pret foarte avantajos.

Piesa ajune la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an, de la momentul achizitiei.

Detalii tehnice:
-Numar dinti: 31

Pinionul satelit, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l, mai departe, catre coroana butucului.

Odata cu schimbarea pinioanelor, recomandam si inlocuirea rulmentilor care asigura rotirea optima a pieselor.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pinionul?

Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Reparatia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti continua activitatea fara intarziere. Te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare despre acest serviciu!

Livram pinionul planetar in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 4N8K2SFU-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura