Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Komatsu WB98A-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Komatsu WB98A-2
Descriere
Pinionul planetar pentru buldoexcavatorul Komatsu WB98A-2, nou, original, se afla in stoc la un pret foarte avantajos.
Daca v-ati saturat de componente care cedeaza dupa doar cateva utilizari, atunci pinionul satelit de calitate superioara este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra!

Livram produsul in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la data achizitiei. Garantia se pastreaza in conditii de instalare corecta.

Daca doriti asistenta la montarea noilor componente sau daca buldoexcavatorul are nevoie si de alte reparatii, una dintre echipele noastre de interventie mobila poate remedia sigur si rapid toate problemele tehnice care tin de utilaj. Lucrarea se va realiza in localitatea in care se afla echipamentul, inr-un interval de timp optim de la solicitare. Apeland la acest serviciu, utilajul va fi functional in scurt timp iar dumneavoastra veti economisi timp si resurse. Pentru detalii, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Pinionul satelit are 31 de dinti.
Piesa, in ansamblu de 3 elemente identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l, mai departe, catre coroana butucului.

Odata cu schimbarea pinioanelor, recomandarea noastra este sa inlocuiti si rulmentii care asigura rotirea pieselor.
Livram pinionul planetar in toate regiunile Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: D54T7WIX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura