Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
O724U6MF-AL
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat de defectiunile neprevazute? Si noi! Astfel, alegem intotdeauna ca in gama noastra de produse sa fie doar elemente de calitate superioara, premium. Asa este si pinion transmisie Komatsu WB150 care este un produs original, realizat de Carraro. Bonus, el ofera compatibilitate totala si cu modelele Komatsu WB150-2 si Komatsu WB150-2N.

Ne-am intrebat intotdeauna din ce ne luam motivatia. Si, am aflat destul de rapid: din felul in care iti oferim incredere! Noi alocam un timp indelungat procesului din spate: cum alegem piese de schimb, calitatea acestora, rezistenta dovedita si multe alte aspecte. Insa, mai presus de asta, ne mandrim cu o echipa formata din profesionisti in domeniu, gata sa iti ofere raspuns la orice intrebare!

Pinion transmisie Komatsu WB150 - increderea se castiga prin performanta!
Mic sau mare, orice element component al utilajului tau are puterea de a ii oferi o performanta crescuta! Cand totul merge conform planului, este simplu, stim ce sa facem! Dar cum ne descurcam atunci cand intampinam dificultati? E simplu! Alegem piese de schimb de o calitate superioara, care, impreuna, realizeaza un mecanism invincibil!

Totul la indemana!
Daca ne suni, un lucru e cert: ne mobilizam cu tot ceea ce avem mai bun pentru a te ajuta! Astfel, pe ACN Piese Utilaje avem atat pe raftul din depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, cat si pe raftul nostru online pe care il poti accesa de oriune te-ai afla cele mai bune produse! Iar totul nu se opreste aici: avem o echipa numeroasa in spate, gata sa iti ofere informatii suplimentare si sa iti raspunda la orice intrebare ai avea! Consultanta este gratuita!

Garantie
Bineinteles ca vrem sa iti oferim toate motivele sa stai linistit! Tocmai de aceea trimitem acest pinion transmisie pentru buldoexcavator Komatsu WB150 impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Cat ne ia sa ajungem pana la tine? Mai putin decat ai crede! In maximum 24 de ore ai acest pinion transmisie Komatsu WB150 chiar la tine acasa! Daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Stim ca montajul este un aspect care iti poate da batai de cap, astfel incat ne-am gandit la toate! Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, iar noi iti vom oferi consultanta gratuita. Nu lasa acest ultim pas sa iti puna probleme!

Specificatii tehnice
Z=36
Trimite mesaj
Din Gura in Gura