Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru punte spate buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
PYWDQLUF-R-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre acest simering punte spate Komatsu WB150 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul imbatabil - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi.

Cere oferta pentru acest simering punte spate Komatsu WB150 si il vei obtine la un pret de nerefuzat!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Este posibil ca, o data cu acest simering pinion atac, sa trebuiasca sa schimbi si rulmentii.

Iti punem la dispozitie serviciul nostru gratuit de suport tehnic.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu buldoexcavatorul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering punte spate Komatsu WB150 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai acest simering punte spate buldoexcavator Komatsu WB150 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un buldoexcavator care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm
Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM).

Codul produsului este: PYWDQLUF-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura