Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator Komatsu WB150-2N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150-2N
Cod produs
NOP6Z921-ES
Out Of stock
Descriere
Stii pre bine cate neplaceri si batai de cap iti poate crea un utilaj care se defecteaza in timpul activitatii. Ziua pare compromisa pentru ca tu nu poti munci fara ajutorul acestuia. Ei bine, venim cu vesti bune! Aceste situatii vor deveni istorie! Iti sugeram sa investesti in performanta utilajelor tale, cat si in durata lor de viata. Viziunea ideala este sa fie alaturi de tine si afacerea ta cat mai mult timp. Cu un platou pinioane reductor Komatsu WB150-2N poti fi sigur ca sistemul de transmisie va functiona la cote maxime. Acesta este o piesa originala Carraro si se mandreste prin rezistenta sa. Faptul ca este realizata din materiale calitative si durabile, o face sa se incadreze cu succes in categoria de piese premium.

Profita si tu de cele mai bune oferte si comanda acum piesele de care ai nevoie, direct de pe site-ul nostru. Avem servicii uimitoare pin care iti poti primi piesele chiar a doua zi. Nimic nu ne sta in cale sa te ajutam in procesul schimbului pieselor utilajelor tale. De aceea, avem colaboratori mecanici chiar in zona ta care sa te ajute cu montajul sau verificarea utilajelor. Recomandam intotdeauna sa apelezi la specialisti si sa nu astepti sa te ia prin surprindere cedarea masinariilor tale pe teren.

Platou pinioane reductor Komatsu WB150-2N este piesa de care sitemul de transmisie are mare nevoie!

Rolul platoului pinioane reductor este de a asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane in grupul reductor. Nu este un secret faptul ca fiecare piesa din care este compus utilajul tau este importanta pentru a fi apt de munca. In ceea ce priveste acest platou pinioane reductor, fara el, sistemul de transmisie nu ar putea functiona.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice
Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2N beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Esti mai aproape decat crezi de acest platou pinioane reductor Komatsu WB150-2N pentru ca serviciul rapid de curierat iti livreaza piesa oriunde te-ai afla! Contacteaza-ne si poate ajunge in mainile tale in 24-48 de ore.

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist! Se recomanda inlocuirea uleiului din butuc, odata cu portsatelitii pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura