Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB97R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R
Cod produs
SU7YXGQ5-ES
Out Of stock
Descriere
Un platou pinioare reductor este greu de gasit cu o rezistenta mare! Faptul ca acesta este o piesa de baza in angrenajul transmisiei utilajului tau, este necesara o atentie sporita in alegerea acesteia. Iti recomandam acest platou pinioane reductor Komatsu WB97R-2 care reprezinta cea mai buna alternativa pentru vechea piesa. Un astfel de element va contribui la puterea utilajului tau. Stim cata nevoie ai zilnic de masinariile tale pentru a-ti putea desfasura activitatea. Facem tot posibilul pentru a te sustine in atingerea succesului prin piesele si serviciile pe care ti le oferim.

Platoul pinioane reductor pe care ti-l recomandam este un produs original Carraro, producatorul care echipeaza utilajul din fabrica. Daca ai utilaje rezistente, care sa isi desfasoare activitatea in conditii optime, cu siguranta veniturile tale vor creste. Modul de intretinere al acestora si efectuarea montajului de catre specialisti influenteaza semnificativ durata lor de utilitate. Contacteaza-ne atunci cand vine vorba de piesele tale si iti vom oferi suportul de care ai nevoie!

Platou pinioane reductor Komatsu WB97R-2 te va uimi de fiecare data prin rezistenta sa!

Un platou pinioane reductor este o piesa foarte importanta in functionarea sistemului de transmisie al utilajului tau. Rolul acestuia este de a asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane in grupul reductor. Recomandam sa nu neglijezi nici o piesa pentru ca fiecare are datoria ei bine stabilita pentru a-ti ajuta utilajul sa ajunga la randamentul maxim.

Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Pentru ca ne place calitatea, un platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 vine insotit de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la sediul nostru!

Contacteaza-ne! Vei primi acest platou pinioane reductor Komatsu WB97R-2 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Pentru a te putea bucura de intreaga valoare a unei piese de calitate, recomandam o atentie deosebita in ceea ce priveste montajul. Acesta este foarte important pentru o functionalitate maxima a utilajului si recomandam sa fie efectuat de un specialist. Se recomanda inlocuirea uleiului din butuc, odata cu portsatelitii pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura