Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R
Cod produs
254VXGKA-ES
Out Of stock
Descriere
Opreste-te din ceea ce faci chiar acum si intra pe site-ul nostru! Daca esti un pasionat de utilaje si de acest univers al masinariilor puternice, te afli la locul potrivit. Toate piesele pe care ti le punem la dispozitie sunt atent fabricate si verificate de cei mai buni ingineri. Acest platou pinioane reductor Komatsu WB91R-2 este o piesa originala Carraro, ce nu te va dezamagi. Daca te-ai saturat sa arunci banii pe produse care se uzeaza rapid, nu mai sta pe ganduri si plaseaza acum o comanda de piese rezistente. Aceasta caracteristica a elementelor pe care le avem disponibile in depozitul nostru este datorata aliajelor premium din care sunt realizate.

Stim cat de mult iti doresti sa eviti momentele in care esti nevoit sa pierzi timpul, asteptand mecanicul sa intervina. Nu este de mirare ca apar si astfel de momente atunci cand utilajele tale nu la dispozitie ceea ce au nevoie pentru a functiona optim. Verificarea periodica si montajul de catre un specialist sunt actiuni de baza in intretinerea corespunzatoare a masinariilor tale. Te asteptam sa ne contactezi pentru a afla si tu care sunt avantajele unor piese originale, dar si care sunt serviciile noastre!

Platou pinioane reductor Komatsu WB91R-2 te va convinge ca este piesa rezistenta pe care o cautai!

Un platou pinioane reductor este o piesa foarte importanta in functionarea sistemului de transmisie al utilajului tau. Rolul acestuia este de a asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane in grupul reductor. Recomandam sa nu neglijezi nici o piesa pentru ca fiecare are datoria ei bine stabilita pentru a-ti ajuta utilajul sa ajunga la randamentul maxim.

Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Pentru ca ne place calitatea, un platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 vine insotit de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la sediul nostru!

Contacteaza-ne! Vei primi acest platou pinioane reductor Komatsu WB91R-2 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Pentru a te putea bucura de intreaga valoare a unei piese de calitate, recomandam o atentie deosebita in ceea ce priveste montajul. Acesta este foarte important pentru o functionalitate maxima a utilajului si recomandam sa fie efectuat de un specialist. Se recomanda inlocuirea uleiului din butuc, odata cu portsatelitii pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura