Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru Komatsu WB150-2N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
9XACFJGY-CD
Out Of stock
Descriere
Poate ca esti in cautarea componentelor de calitate superioara, dar crezi ca nu vei avea sansa sa gasesti ceea ce ai nevoie. Nimic mai fals! Daca apelezi la noi facem tot posibilul sa iti oferim ceea ce iti doresti. Scoatem asi din maneca pentru tine! Unul dintre ei este si acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB150-2N menit pentru buldoexcavatorul tau. Ce zici? Esti pregatit sa simti pe propria piele un numar de magie? Esti pregatit sa simti calitatea si durabilitatea acestei piese?

Fie ca ne referim la o afacere din domeniul agriculturii sau una care activeaza in domeniul constructiilor, multe probleme apar din cauza uzurii anumitor componente ale utilajelor. Ca sa le poti rezolva cat mai usor noi ne-am specializat in domeniul pieselor de schimb. Te sprijinim atat cu piese, precum acest ansamblu original Carraro, cat si cu sfaturi! Alege o colaborare cu noi si iti putem oferi expertiza noastra!

Ansamblu transmisie finala Komatsu WB150-2N reprezinta inceputul unor victorii pe linie! Esti pregatit?

Alaturi de noi esti asigurat de la un capat la celalalt cand subiectul principal e reprezentat de piesele de schimb. Iti zicem de toate, chiar si rolul acestui ansamblu. R extrem de important ce face aceasta piesa, caci de ea depinde functionarea optima a transmisiei finale, fiind cea pe care se bazeaza pinioanele.

Nu esti niciodata singur cand stii ca poti apela la noi!

Pentru ca stim cat de important este sa nu fii singur si pentru ca am experimentat si noi senzatia pe care o ai cand cineva te ajuta macar si cu un sfat, noi am dezvoltat un serviciu de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie gratuit. Suntem bucurosi sa impartasim din experienta noastra pe care am acumulat-o de-a lungul timpului!

Per ansamblu, ne place sa stim ca acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Komatsu WB150-2N este in siguranta. De aceea, iti oferim atat tie, cat si lui, un certificat de garantie valabil 6 luni.

Ai fost vreodata pe un circuit de Formula 1? Caci asa ne miscam noi cand trimitem spre tine acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB150-2N ce asteapta nerabdator sa-ti intalneasca utilajul. Stii cine mai e nerabdator sa te cunoasca? Hai pe site sa afli!

Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu aceasta componenta. Nu uita! Serviciile atelierelor de specialitate iti ofera certitudinea unui inceput bun pentru noua piesa!

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura