Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 1145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV 1145
Out Of stock
Descriere
Avem pe stoc pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 1145 in numar mare, pentru a putea raspunde rapid multiplelor cereri venite. Ea este cea mai buna varianta alternativa disponibila, care se fabrica in Europa si este comercializata in tara de firma noastra.

Ce o deosebeste de alte echivalente sunt toate caracteristicile esentiale - pe care le prezinta la un acelasi nivel precum modelul original. Eficienta, fiabilitatea si siguranta in lucru sunt doar cateva dintre ele.
In plus, daca schimbi filtrul de combustibil odata cu pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron TTV 1145 ii maresti durata de viata, ajungand sa ai o exploatare de lunga durata in conditii optime.
Recomandarea o regasesti si in fisa de intretinere a motorului, pentru a proteja pompa si sistemul de injectie.

Si, nu in ultimul rand, la achizitionarea acestei alternative beneficiezi de un pret foarte avantajos. Cere o oferta pentru a te convinge si noi o expediem rapid, asa incat sa ajunga in localitatea ta in ziua urmatoare.

Ca sa iti raspundem altor nelamuriri legate de produs, contacteaza-ne acum la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti dau detalii despre cele mai potrivite piese in functie de tipului utilajului pe care il detii, iar consultanta tehnica este gratuita.

Pompa este insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Poti opta pentru ridicarea ei de la sediul din Bucuresti sau poti solicita livrarea la domiciliu. Curierul asista la verificarea piesei, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Plata in acest caz se achita ramburs.

Trimitem si un mecanic la punctul tau de lucru daca doresti ajutor la montaj. El se va asigura ca este efectuat corect, astfel incat sa te bucuri de randamentul maxim al piesei, iar daca ai nevoie poate verifica si utilajul in vederea remedierii altor eventuale defectiuni. Reparatiile pot varia de la cele mai simple la cele mai complexe, deci contacteaza-ne fara ezitare pentru orice ai nevoie.
Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii despre produsele si serviciile puse la dispozitie clientilor nostri!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Cod pompa: PYKTOE9A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura