Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 210
Out Of stock
Descriere
Pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 210 avem pe stoc pompa de alimentare echivalenta originalei. Aceasta mentine o exploatare indelungata indiferent de mediul de lucru datorita materialelor de inalta calitate.

Fabricarea ei are loc in Europa iar noi o comercializam in tara din stocul nostru propriu. Avantajul principal al acestui model este ca iti ofera un pret mult mai bun pentru aceeasi eficienta.

Garantia ce o insoteste este valabila 1 an de zile si exclude posibilitatea de a plati suplimentar in cazul unei situatii neprevazute.

De livrare se vor ocupa serviciile de curierat care vor ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. Acestea incaseaza rambursul dupa ce verifici coletul pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.
Noi te asteptam si la sediul firmei din Bucuresti si iti oferim consultanta tehnica gratuita la achizionarea oricarei piese noi.

Suna acum daca vrei sa ne ocupam si de montajul pompei. Vom trimite unul din mecanicii nostri direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp. Ulterior poti solicita interventia lor la orice problema tehnica aparuta cat si pentru a efectua reviziile periodice necesare.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa este: 3BIWG84Q-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura