Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 6.15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 6.15
Out Of stock
Descriere
Cu ce se deosebeste pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 6.15 de alte alternative ale modelului original? Prin calitatea sa superioara asigurata de catre standardele europene respectate, dar si prin rezultatele sale satisfacatoare.

Este eficienta si sigura, fiabilia si optima chiar si in conditii dificile, putand sustine o perioada indelungata de exploatare. In plus, cel mai mare beneficiu il constituie pretul mic de care poti profita chiar acum!

Stocul este permanent disponibil, deci poti comanda acum si iti ajuge maine in localitatea dorita.

Detalii suplimentare despre piesa si oferta iti acorda consilierii nostri. Ei sunt la dispozitia ta pentru orice produs dorit, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua.

Avem incredere in eficienta pompei, insa pentru orice situatii neprevazute ai la dispozitie un certificat de garantie valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.
Livram pachetul in orice localitate din tara, prin intermediul curieratului rapid.

Rambursul se achita celui care iti inmaneaza coletul, iar noi recomandam ca si verificarea piesei sa fie realizata in prezenta lui. Totodata, iti oferim posibilitatea de a ridica pachetul direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Trimite catre noi si cererile cu privire la probleme tehnice aparute la utilaj fiindca putem trimite un mecanic la locatia indicata de tine. Solicitarile pot tine atat de montaj, cat si de alte reparatii complexe necesare, indiferent de tipul utilajului pe care il deti. Afla mai multe sunand la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: 16U8EQHI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura