Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 155
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 155 este considerata de specialistii nostri cea mai buna varianta echivalenta a originalei deoarece se fabrica in Europa la standarde inalte de calitate.

Eficienta si siguranta oferite in lucru sunt asigurate prin atentia producatorului la detaliile materialelor din care este conceputa, fiind foarte rezistente de-a lungul timpului.  Fiind echivalenta, si pretul reprezinta un avantaj, iar pentru un schimb rapid mentinem stocul permanent disponibil.

Daca ai intrebari suna la unul din numerele afisate pentru a intra in legatura cu consilierii nostri. Vei primi consultanta tehnica gratuita care sa te ajute cu achizitionarea corecta a pieselor necesare.

Certificatul de garantie primit in pachet este valabil 1 an de zile.

Pompa pleaca de la depozitul nostru din Bucuresti si este adusa de curier pana in localitatea ta. Durata transportului dureaza o zi lucratoare iar plata o poti achita la sfarsit, avand ocazia de a verifica inainte integritatea coletului.

Pentru a te asigura ca piesa functioneaza optim pe tot parcursul exploatarii programeaza montajul la unul din mecanicii nostri. Acesta se prezinta la punctul tau de lucru pentru un montaj de calitate, iar daca apar probleme tehnice aparute la motor vor interveni rapid. Detalii suplimentare iti ofera consilierii nostri.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: 59CW0AXN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura