Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 106
Out Of stock
Descriere
Acest model de pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 106 este fabricat sub atentia unui producator european.

El se afla in stocul nostru datorita caracteristicilor prezentate precum eficienta, siguranta si rezistenta indelungata.

Piesa originala poate fi inlocuita de aceasta pompa deoarece exista o singura diferenta intre cele doua, si anume pretul mai avantajos al acestui articol.

Garantia pe care o primesti la achizitionare va fi valabila 1 an de zile, timp in care orice situatie nefavorabila este remediata imediat.

Daca doresti sa o livram in localitatea ta trimite-ne datele necesare si a doua zi lucratoare ajunge la tine. Nu vei plati un produs nedorit deoarece ai timpul necesar verificarii coletului, rambursul fiind achitat la final.

Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare sau comenzi solicitate. Contacteaza-ne si poti programa montajul piesei la unu din mecanicii disponibili in orasul tau.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: 3SZ5AMNQ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura