Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 135
Out Of stock
Descriere
Oferta noastra pentru pompa de alimentare cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agrotron 135 este in avantajul tau daca doresti o alternativa a originalei.

Caracteristicile prezentate sunt identice cu acel model atat ca eficienta si rezistenta cat si ca posibilitatea de exploatare indelungata. Diferenta intre cele doua este vizibila la pretul de achizitie, acest articol fiind mult mai accesibil.

Garantia ei este valabila 1 an de zile, timp in care orice posibila situatie nefavorabila va fi remediata in cel mai scurt timp.

Pentru livrari poti lasa datele adresei tale unui angajat al nostru. Serviciile de curierat ajung in scurt timp in localitatea dorita, incasand rambursul dupa deschiderea si verificarea coletului.

Ai posibilitatea sa ridici coletul si direct de la sediul nostru din Bucuresti, unde te astepam cu drag.

Nu evita sa ne imparti orice curiozitate in privinta produselor noastre deoarece avem un department tehnic pregatit sa iti raspunda la orice intrebare. De asemenea, poti solicita interventia mecanicilor nostri colaboratori pentru a te ajuta la montaj sau pentru a remedia orice defectiuni aparute la utilaj.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: JQPH1C7U-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura