Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 6.45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 6.45
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 6.45 este o varianta de succes cu care sa inlocuiesti modelul original. Beneficiile asociate acesteia iti asigura o functionare optima si de durata cat si un mediu sigur de lucru.

Fabricarea ei are loc in Europa iar noi o mentinem in stocul nostru din Bucuresti pentru a putea fi livrata rapid, oriunde in tara.

Oferta este foarte avantajoasa iar certificatul de garantie cu care vine insotita este valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti vom livra coletul pentru a doua zi lucratoare. La primire curierul iti va oferi un timp util pentru verificarea piesei ca rambursul sa fie achitat doar daca prezinta calitatea promisa.

Apeleaza-ne cu incredere daca ai nevoie de mai multe detalii caci esti prioritatea noastra. Te vom ajuta sa alegi piesele potrivite utilajului tau si iti facem legatura cu un mecanic care sa te ajute la montajul lor. La cerere, el va efectua si reparatiile necesare utilajului, direct la punctul tau de lucru. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: FGBV7ETC-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura