Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 230
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 230 o achizitionezi din stocul nostru si beneficiezi de un pret avantajos. Ea este echivalenta originalei ce asigura o functionare sigura si eficienta a motorului.

Rolul acesteia este esential pentru o exploatare de lunga durata de aceea te asiguram ca modelul rezista la multiple solicitari fara a scadea din performanta oferita. Fiind o productie europeana standardele de calitate sunt respectate, de aceea o recomandam cu incredere.

Primesti la achizitionarea pompei un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Stocul permanent disponibil ne permite sa o livram rapid in orice localitate, avand ajutor din partea serviciilor de curierat. Coletul il vei putea deschide in prezenta curierului pentru a te asigura ca integritatea piesei nu a fost afectata.

Esti asteptat si la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru ridicarea personala a coletului iar daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi!

Pentru a monta piesa cu ajutorul mecanicilor nostri te punem in legatura cu cei disponibili din zona ta. La acestia poti apela si ulterior, indiferent de reparatiile necesare sau de reviziile ce trebuie efectuate echipamentului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: BV26GO95-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura