Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 1160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 116
Out Of stock
Descriere
Cu pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron TTV 1160 nu te mai preocupi de inlocuirea periodica a pompei deoarece iti ofera rezistenta necesara pentru o durata lunga de viata.
Aceasta este o varianta alternativa a originalei, insa este recomandata de specialisti atunci cand vrei un pret mai mic si aceleasi rezultate satisfacatoare. Ea este conceputa in Europa si poate fi ridicata din depozitul nostru aflat in Bucuresti, unde stocul este permanent disponibil.

Contacteaza-ne daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitatea ei cu utilajul. Personalul nostru iti sta la dispozitie si iti ofera consultanta tehnica gratuita in vederea identificarii corecte a fiecarei piese dorite din stoc.

La achizitionarea ei primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Livrarea pachetului o realizam prin intermediul serviciilor de curierat rapid, pentru a beneficia de piesa in timp util. La receptie iti sugeram sa verifici pachetul in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca integritatea piesei nu a fost afecatata.

Mecanicii nostri colaboratori sunt profesionisti ce doresc sa iti aduca utilajul in cea mai buna stare de functionare. De aceea te punem in legatura cu ei pentru montajul pompei sau orice reparatie necesara motorului.  Pentru detalii suplimentare contacteaza-ne la unul din numerele afisate!

•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Acest produs are urmatorul cod: 5JNRHDS2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura