Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Case VV119600-52021 VV11960052021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case VV119600-52021
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case VV119600-52021 este acum in stocul nostru la un pret special. In oferta este adaugata garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, iar daca comanzi azi beneficiezi de ele maine!

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este o productie europeana de inalta calitate. Ea echivaleaza modelul original atat prin eficienta cu care operezeaza la fiecare solicitare, cat si prin rezistenta indelungata ce ofera posibilitatea exploatarii pe termen lung. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al piesei este pretul de achizitie, fiind mult mai mic decat cel al originalei.

Daca vrei sa comanzi piesa acum, suna la unul din numerele afisate, trimite-ne un e-mail sau poti opta pentru formularul propus pe site. Odata cu pompa poti solicita si filtrul de combustibil, fiind recomandat sa se schimbe impreuna pentru a extinde perioada de exploatare.

Personalul nostru iti ofera suportul tehnic necesar pentru a face alegerea ideala de fiecare data cand vrei o piesa noua. Suna la unul din numerele afisate si primesti toate informatiile dorite despre produsele disponibile, compatibilitatea lor si oferta la care le poti achizitiona!

Pompa este insosita de garantia care certifica faptul ca poate fi schimbata in cazul unei situatii neprevazute, daca montajul si exploatarea s-au efectuat in conditii optime. Aceasta are o perioada de valabilitate pana la 1 an de zile, de la data achizitiei.

Putem trimite coletul oriunde in tara si ajunge a doua zi lucratoare de la plasarea comenzii. Rambursul se achita curierului si sugeram ca starea piesei sa fie verificata tot in prezenta lui pentru a fi complet multumit de ce ai primit. De asemenea, daca este o optiune mai buna pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti.

Primim solicitari si pentru mecanicii nostri, daca ai nevoie de ajutor la montaj sau motorul tau necesita reparatii complexe. Ei se vor prezenta la punctul tau de activitate in cel mai scurt timp si vor asigura o conditie buna a utilajului prin interventiile asupra acestuia. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: POUWX2SM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura