Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Kobelco VV11960052021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kobelco VV11960052021
Out Of stock
Descriere
Recomandarea noastra pentru tine, atunci cand vrei un pret mic, dar o calitate superioara, este pompa de alimentare Kobelco VV11960052021 din imagini.
Aceasta este o productie europeana alternativa care inlocuieste modelul original fara probleme, avand aceleasi caracteristici esentiale ce sustin o exploatare pe termen lung.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este pusa la vanzare la un super pret. In oferta este inclusa garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Poti comanda pompa de alimentare Kobelco VV11960052021 in cursul zilei de azi si beneficiezi de ea maine! Stocul este permanent aprovizionat, iar livrarea rapida este valabila pentru orice zona a tarii.

Ia legatura cu personalul nostru ca sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul si sa afli detalii suplimentare despre produsele care te intereseaza. Ca sa te bucuri de functionarea optima a utilajului pe o perioada indelungata, este recomandat sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu pompa.

Nu ezita sa ne contactezi! Consilierii nostri iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua!

Certificatul de garantie oferit alaturi de pompa este valabil 12 luni de zile, timp in care poti schimba modelul fara plati suplimentare daca apar situatii neprevazute.

Livrarile sunt realizate prin intermediul serviciilor de curierat si coletul ajunge a doua zi dupa plasarea comenzii. Curierul iti ofera coletul spre verificare si incaseaza rambursul dupa ce te-ai asigurat de starea piesei. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul din Bucuresti, stocul fiind aprovizionat constant.

Colaboram cu mecanici din diferite zone ale tarii pentru a putea raspunde rapid si solicitarilor legate de montaj sau pentru alte reparatii necesare. Interventiile acestora au loc la punctul tau de activitate, in cel mai scurt timp de la trimiterea cererii. Prin intermediul lor asiguram servicii de calitate ce garanteaza buna functionare a utilajului pe o perioada indelungata. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: LGHYUMXT-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura