Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E135
Cod produs
YLTJQ7BN-C-IA
Out Of stock
Descriere
In gama noastra larga si diversa de pompe se gaseste si pompa de alimentare Fiat Kobelco E135 din imagini. Fabricarea ei are loc in Europa, fiind prima echivalenta dupa original pe care o recomandam cu incredere. Ne bazam pe calitatea ei garantata si pe rezistenta sa indelungata in exploatare. Garnitura de etansare a pompei de motorina de blocul motor o primesti gratuit. Toate acestea ti le oferim la un pret foarte avantajos. Plaseaza comanda sunand la numerele afisate sau completand formularul online. Transportul piesei dureaza o zi lucratoare.

Un utilaj de constructii costa zeci sau chiar sute de mii de euro, muuult! Asadar, programul de intretinere ar trebuie sa fie o prioritate pentru a asigura functionarea utilajului la parametri optimi. Ori ti l-ai achizitionat sa faca treaba, ori ti l-ai luat sa-l tii in vitrina? Oricum, indiferent cum si unde il tii, el tot se strica! Gandeste-te doar ce se intampla daca nu il pornesti din cand in cand… Trebuie sa gandesti constructiv si sa intelegi ca mentenanta este cheia utilizarii lui indelungate! Te asteptam cu solutii tehnice la ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E135 - are un pret moderat!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pentru a face oferta mai avantajoasa, iti oferim gratuit garnitura necesara, iar alaturi de ele si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Dar nu vei intampina neplaceri daca vei monta pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E135 corect.

Livram pompa de alimentare Fiat Kobelco E135 comandata oriunde in tara, intr-un timp foarte scurt, si iti oferim posibilitatea de a o verifica inainte de achitarea rambursului. Astfel, vei achita doar produsele de care esti multumit. O poti ridica si personal direct din depozitul nostru.

Pentru o remediere sigura si rapida a problemelor tehnice pe care le are utilajul tau, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil. Avem mecanici colaboratori ai firmei pe intreg teritoriul tarii, care se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul din dotare si pot efectua acolo reparatiile necesare. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti da detalii despre acest serviciu, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura