Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E22SE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E22SE
Out Of stock
Descriere
Comanda acum pompa de alimentare Fiat Kobelco E22SE la cel mai bun pret!
Stocul este permanent disponibil si se livreaza rapid in orice localitate.

Eficienta, siguranta si durabilitatea sunt doar cateva din caracteristicile care recomanda pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E22SE prezenta in oferta noastra. Cu toate ca nu este varianta originala, se fabrica in Europa cu mare atentie la detaliile care contribuie la rezultatele asteptate.

Pompa alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este perfecta pentru exploatarile de durata si pentru conditiile de lucru dificile. Daca inlocuiesti si filtrul de combustibil odata cu ea, va functiona optim si pe o durata mai lunga de timp.
Pentru o colaborare placuta si de durata iti stam la dispozitie telefonic. Facem identificarile in functie de datele acordate despre utilaj si iti ofertam mai avantajos decat in orice alta parte.

Consultanta tehnica este gratuita de fiecare data cand apelezi la noi si te incurajam sa o faci chiar si acum!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E22SE o comercializam cu incredere pentru ca se ridica la nivelul tuturor asteptarilor, dar si impreuna cu o garantie de 12 luni de zile pentru vreo situatie neprevazuta.

In depozitul din Bucuresti stocul este permanent disponibil, deci poti veni chiar azi sa ridici coletul.
Pentru alte localitati din tara expediem coletul prin curier rapid, ca sa il poti primi a doua zi lucratoare. Rambursul il vei achita curierului si iti sugeram ca si verificarea piesei primite sa o efectuezi in prezenta lui.

Nu uita ca noi colaboram cu mecanici din intreaga tara pentru a programa montajul pieselor la un specialist. Astfel, te vei bucura de eficienta maxima pe toata durata de exploatare si nu va fi necesara deplasarea utilajului in service.

De asemenea, iti este pusa la dispozitie toata echipa daca sunt necesare reparatii mai complexe la motor sau la alte componente esentiale. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
• Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
• Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul acestui produs: 4QEZAR3K-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura