Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Fiat Kobelco B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B90B
Cod produs
0D2KMW97-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco B90B are capacitatea de a functiona optim si eficient un interval de timp indelungat. Acest lucru se datoreaza materialelor durabile folosite la fabricarea ei si a calitatii acestora. Modelul este fabricat in Europa si are ca scop principal echivalarea originalului prin aceleasi caracteristici esentiale. Rezultatele satisfac exigentele clientilor, iar pretul este mult mai bun. Comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul maine si primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor!

Consultanta tehnica gratuita iti este utila! Ea este cea care te scuteste de pierderea timpului cand cauti piesele de schimb potrivite utilajului tau. Iti face viata mai usoara si am vrea sa te invitam sa apelezi la ea cu incredere. Specialistii in mecanica iti vor raspunde tuturor intrebarilor si iti vor oferi informatii extrem de utile legate de mentenanta echipamentului tau. Ne-am bucura enorm sa stim ca am contribuit cat de putin la succesul afacerii tale si ne-ar motiva sa ne imbunatatim serviciile!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B90B - cost scazut, beneficii multiple!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B90B este insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, care sa iti ofere solutia necesara in cazul unei situatii neprevazute.

Livrarea pachetului se realizeaza prin curier rapid indiferent de localitate, iar plata ramburs se acorda curierului. Ca sa evitam orice nemultumire in colaborarea noastra te rugam sa ne mentionezi in cerere daca doresti verificarea pachetului in prezenta curierului. Totodata, daca vrei sa ridici pompa de alimentare Fiat Kobelco B90B direct din depozitul nostru aflat langa Bucuresti, contacteaza-ne cu putin timp inainte pentru a pregati pachetul pana ajungi.

Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul la un specialist. Colaboram cu mecanici si ateliere de service din intreaga tara, pentru a avea un ajutor rapid la orice pas. Asadar, daca doresti un montaj de calitate, o revizie sau chiar o reparatie complexa la motorul utilajului, contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura