Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Genie 32202

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Genie 32202
Out Of stock
Descriere
Vrei o pompa de alimentare calitativa, la un pret excelent?
Avem pentru tine o oferta de nerefuzat: aceasta pompa de alimentare Genie 32202 - o pompa mecanica, cu membrana, actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije. Pentru a i se asigura o perfecta etansare, ti-o livram impreuna cu garnitura.
A fost fabricata in Uniunea Europeana, din materiale rezistente, asa incat poate inlocui piesa originala fara probleme.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de alimentare Genie 32202 si vei fi pe deplin multumit!
Comand-o in cursul zilei de astazi prin telefon, e-mail sau completand formularul prezentat pe site-ul nostru si poate fi a ta chiar maine, deoarece avem grija sa ne mentinem stocul in permanenta aprovizionat!

Daca ne suni acum, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Este recomandabil sa ai in vedere toate informatiile inainte de a alege, astfel incat sa nu existe riscul de a regreta decizia facuta niciun moment. Noi iti prezentam si toate ofertele noastre pentru filtrul de combustibil, deoarece este necesar sa il schimbi si pe acesta odata cu inlocuirea pompei.

Perioada de garantie a piesei este de un an de zile de la momentul achizitionarii ei, timp in care, in cazul in care apar situatii neprevazute datorate unor defecte de fabricatie, o poti inlocui.

Livram aceasta pompa de alimentare Genie 32202 in toata tara, prin curierat rapid, acceptand sistemul de plata ramburs. Inainte de a plati, poti verifica starea piesei, eliminand astfel riscul oricaror posibile nemultumiri ulterioare. Daca vrei sa beneficiezi chiar astazi de acest produs, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, unde noi te vom astepta!

Pentru montaj, bazeaza-te pe profesionistii nostri si nu vei sti niciodata ce inseamna inlocuirea piesei din cauza pozitionarii ei incorecte ce a dus la cedarea sa. Pe termen lung, vei observa ca ai investit mult mai putin decat daca ai apelat in mod repetat la persoane care nu sunt specialiste in domeniu.
Afla mai multe sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice
Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
Furtunele de combustibil se prind cu coliere pe tevile pompei (care au 8 mm)

Cod produs: FN0WIXVH-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura