Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04238003

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
YJF6M57H-IA
Out Of stock
Descriere
Avem in oferta noastra mii de repere de schimb, inclusiv o multitudine de tipuri si modele de pompe de alimentare, pentru o multime de utilaje. Iti recomandam cu incredere aceasta pompa de alimentare Deutz 04238003 din oferta noastra. Este fabricata in UE si este o pompa de calitate superioara, pe care o comercializam la un pret avantajos! Se livreaza impreuna cu garnitura dintre pompa si blocul motor. Reparatia va fi un succes pentru ca piesa inlocuieste originalul fara probleme!

Stocul pentru aceasta pompa este permanent disponibil, de aceea nu ezita sa ne contactezi - telefonic sau online - pentru orice comanda. Unul dintre angajatii nostri iti poate acorda consultanta tehnic gratuita si asistenta in plasarea comenzii, ca sa faci cu usurinta cele mai bune alegeri pentru utilajul tau! Nu uita ca mecanicii nostri pot veni la punctul tau de lucru sa faca montajul! Dara daca vrei sa fii ferit de situatii neplacute pe viitor, atunci un serviciu de mentenanta este o ideea numai buna!

Pompa de alimentare Deutz 04238003 - ACN Piese Utilaje ti-a adus piesa perfecta!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare Deutz 04238003 are garantie valabila un an de zile. Vei regasi documentele in colet alaturi de pompa si de garnitura.

Pentru a fi achizitionata, te asteptam la sediul nostru, sau putem expedia pompa de alimentare Deutz 04238003 prin curier rapid, indiferent de locatie. Pentru a nu exista nemultumiri, coletul se poate verifica inainte de efectuarea platii.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Prinderea se face in 3 suruburi
Admisia de M14x1.5
Evacuarea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala este de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa este de 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura