Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04286113

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04286113
Cod produs
L1K2GEO3-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz 04286113 merita o prezentare ca la carte! Avem de-a face aici cu un masterpiece! De origine europeana, cu aer de atotstiutoare si dependenta de motorina, e gata sa-ti ofere ce piesa uzata nu mai poate: Randament! Iti precizam ca este o pompa mecanica, actionata de axul cu came. Clientii intreaba mereu de ea, motiv pentru care am adus atatea cate sa ajunga la toata lumea. Fara cozi, fara cearta. Comanzi simplu, telefonic sau direct pe site. O livram in 24 de ore, oriunde in tara! Bagam un o-ring in colet, ala e bonus, te va ajuta sa faci o inlocuire corecta!

Nu te batem la cap, dar ne gandim ca poate printre cei care intra pe acest site, sunt si persoane care, desi trag de utilaj la maxim, nu-i cunosc toate tipicurile. Pentru acestia, am creat consultanta tehnica gratuita care sa ii ajute un pic. Sa le zica de e buna piesa pentru utilajul lor, sa le dea un sfat pentru montaj sau chiar sa ii indrume catre un service partener de prin tara. Acum, poate si pe tine te tenteaza ceva de pe la noi, mai avem servicii faine! Uite, e serviciul de mentenanta, e genial! Sa-ntrebi de el!

Pompa de alimentare Deutz 04286113 - ai comandat-o? Vezi ca e curierul la usa deja!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare Deutz 04286113 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Deutz 04286113 e livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prindere in doua suruburi;
Admisia si evacuarea au diametrul de 8mm fiecare;
Se livreaza impreuna cu oring-ul necesar montajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura