Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04287258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04287258
Cod produs
KAE43WJS-RB
Out Of stock
Descriere
Stiu ca utilajul tau are problemele la sistemul de alimentare cu combustibil, si am solutia potrivita! Pompa de alimentare Deutz 04287258 se fabrica in Europa, din materiale de inalta calitate. Astfel vei avea asigurata o durata indelungata de exploatare a utilajului tau, la capacitate maxima. Poti achizitiona imediat acest produs de calitate superioara, garantata, la un pret avantajos! In plus, timpul de asteptare pana ce utilajul redevine functional va fi minim, pentru ca o avem aceasta piesa pe stoc in depozit!

Tot ce trebuie sa faci tu este sa ne contactezi! Vei fi preluat de unul din consultantii nostri super-prietenosi, care iti va furniza solutii pentru orice problema legata de functionarea utilajelor tale! Colaborarea cu ACN Piese Utilaje iti va aduce nenumarate avantaje ce te vor incanta! Poti avea nu doar piese calitative, livrate in cel mai scurt timp, dar si expertiza tehnica la cel mai inalt nivel! Tot noi iti putem oferi si montajul, avem o retea nationala de service-uri partenere, iar pentru situatii mai speciale putem trimite catre tine echipajul mobil!

Daca vrei sa maximizezi performantele motorului, noi avem solutia! Iti oferim pompa de alimentare Deutz 04287258 la un pret deosebit de atractiv!
Pompa de alimentare este componenta responsabila cu dozarea precisa a cantitatii de combustibil furnizata motorului. Aceasta piesa are incorporata o pompa manuala de amorsare, si se livreaza impreuna cu garnitura care se monteaza intre pompa si blocul motor. Este fabricata in UE, conform standardelor tehnice in vigoare, la un nivel inalt de calitate.

Materialul din care este confectionat oringul furnizat este un cauciuc moale, ce se pliaza usor pe conturul pompei. Astfel se elimina clasica problema a oringurilor clasice, care au o elasticitate redusa si pot fi dificil de montat, in special pe vreme rece.

Motorul nu mai primeste suficient combustibil? Rezolva problema cu un singur click, comanda o pompa de alimentare Deutz 04287258 noua!
Utilajele sunt pasiunea noastra, si vrem sa-ti oferim ajutorul de care ai nevoie! Iti putem oferi asistenta in identificarea pieselor necesare, si informatii utile despre montajul si intretinerea lor! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, trebuie doar sa ne contactezi!

Perioada de garantie pentru pompa de alimentare Deutz 04287258 este de 12 luni din momentul achizitiei. Vei gasi certificatul de garantie in colet, impreuna cu piesa noua!

Vei fi incantat de serviciul de livrare rapida! Cele mai multe comenzi ajung la destinatie in 24 de ore! Curierul iti va permite sa verifici continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact ce ai comandat. Iar daca vrei sa ridici personal aceasta pompa de alimentare Deutz 04287258 chiar azi, o poti face de la sediul nostru!

Consultantii nostri iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre montajul pompei de alimentare. Tot ei iti vor furniza informatii despre procedurile de mentenanta periodica menite sa-ti asigure o perioada de exploatare indelungata! Daca ai nevoie, iti putem oferi si acest serviciu! Poti efectua montajul in cel mai apropiat service din reteaua noastra de parteneri, sau putem aranja o vizita la locatia curenta a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura