Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster H150
Cod produs
XY07LHB4-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare trebuie aleasa in functie de rezistenta materialelor. De aceea noi punem la vanzare aceasta pompa de alimentare Hyster H150 care va functiona o perioada mai lunga de timp. Pompa de motorina este actionata de axul cu came. Calitatea superioara a materialelor din care este fabricata determina o inlocuire de succes, chiar si a piesei originale. Cu acest model european ai aceeasi calitate cu a originalului, dar la un pret mult mai bun. Pret care include si garnitura de etansare.

Iti livram intr-un timp foarte scurt componenta, deci vei avea stivuitorul functional foarte repede! Daca ai intrebari, suna unul dintre consilierii nostri tehnici! Consultanta tehnica este gratuita! Daca utilajul tau necesita interventia unor profesionisti pentru remedierea defectiunilor, poti solicita echipa noastra de mecanici! Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!

Pompa de alimentare Hyster H150 - nu ai motive sa mai astepti plasarea comenzii!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Alaturi de pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H150 vei avea in colet si un certificat de garantie valabil 1 an. Cu acesta te poti prezenta in cazul unor situatii neprevazute, ce pot fi remediate imediat.

Pompa de alimentare Hyster H150 poate fi achizitionata indiferent de localitate, deoarece serviciile de curierat ne livreaza piesele de schimb rapid. Timpul de asteptare este scurt, iar plata ramburs se poate achita la final. Daca preferi, poti sa ridici pompa comandata si de la noi, de la sediul nostru.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea piesei noi, una dintre echipele noastre de interventie mobila poate efectua lucrarea la punctul de lucru al stivuitorului. Efectuam si reparatii complexe sau punctuale, revizii periodice. Pentru mai multe detalii, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare actionata de axul cu came are:
Admisia ’
Iesirea ’
Trimite mesaj
Din Gura in Gura