Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster P80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster P80
Cod produs
TS92KXJG-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Hyster P80 se fabrica in Europa si are o calitate excelenta. Pretul de achizitie este foarte avantajos si este o piesa pe care, datorita caracteristicilor ei tehnice, o avem permanent disponibila. Producatorul ei ii garanteaza calitatea si eficienta pe termen lung. Vei observa imediat ce o montezi o imbunatatire in performanta stivuitorului pe care il detii. Ce-ar mai fi de stiut despre ea? Pompa de motorina este actionata de axul cu came, iar garnitura de etansare o vei primi in pachet si este inclusa in cost.

Ai grija de utilajele tale si ofera-le cele mai bune piese de schimb si intretinerea cuvenita daca iti doresti performanta ridicata. Verbul “a intretine” devine sinonim in cazul nostru cu “a continua sa existe”! Aceasta nevoie de a extinde durata de viata este esenta muncii de mentenanta. Noi te sfatuim sa dai atentie acestui aspect si sa te gandesti serios la a accesa un serviciu de mentenata profesionist care sa intretina corespunzator flota de utilaje pe care o detii. In cadrul serviciului de consultanta gratuita poti afla mult mai multe detalii! Contacteaza-ne!

Pompa de alimentare Hyster P80 - producatorul piesei este european!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Calitatea deosebita a pompei este atestata de certificatul de garantie valabil un an. Monteaza pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster P80 corect!

Pompa de alimentare Hyster P80 se poate livra in orice localitate sau se poate ridica direct de la depozitul nostru. La livrare, garantam timp scurt de asteptare si, pentru siguranta ta, iti recomandam sa deschizi coletul inainte de a plati rambursul.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura