Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster H110
Cod produs
B9W2RTN4-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta pompa de alimentare Hyster H110 ai asigurata eficienta si siguranta in lucru. Pompa pe care ti-o recomandam este o fabricatie europeana ce poate inlocui modelul original, dand dovada de aceeasi calitate superioara. Pretul de achizitie este mult mai bun, iar calitatea ei este garantata de producator. Vei primi certificat de garantie, iar garnitura de etansare este inclusa in pachet. Pompa de motorina este actionata de axul cu came. Compatibilitatea cu acest tip de stivuitor iti este asigurata!

Suna si comanda, iar noi iti trimitem pompa prin curier rapid, oriunde ai nevoie. Iti stam la dispozitie pentru orice solicitare tehnica sau intrebare despre piesa sau serviciile tehnice pe care noi le putem asigura. Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Poti sa ne scrii si pe WhatsApp. Vei fi multumit!

Pompa de alimentare Hyster H110 - pretul include o-ringul de etansare!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Un montaj corect iti asigura o functionare indelungata a pompei. Pentru a te asigura de o schimbare rapida in cazul unor defectiuni la pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster H110 comandata, vei avea certificat de garantie. Acesta va fi valabil 1 an de zile de la achizitionarea produsului.

Pompa de alimentare Hyster H110 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal pompa de alimentare comandata.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea pompei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare actionata de axul cu came din imagini are:
Admisia ’
Iesirea ’
Trimite mesaj
Din Gura in Gura