Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster P60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster P60
Cod produs
GKLYF50Z-C-IA
Out Of stock
Descriere
In gama noastra larga de produse, avem prezenta si aceasta pompa de alimentare Hyster P60 care este disponibila imediat, la un pret avantajos. Productia pe care ti-o propunem este europeana, de aceea o recomandam cu incredere pentru cei ce doresc o alternativa de calitate a modelului original. Recomandarea noastra se bazeaza pe calitatea materialelor folosite si a rezistentei dovedite de-a lungul timpului. Pompa de motorina este actionata de axul cu came. In pretul de achizitie este inclusa chiar si garnitura de etansare. Ce mai astepti? Plaseaza acum o comanda!

Orice intrebare sau nelamurire ai despre pompa sau serviciile pe care noi ti le putem asigura poti sa o adresezi personalului nostru specializat. Nu exista nici nu pot, nici lasa mai incolo, nici asteapta un pic! Solutiile la problemele tehnice pe care le intampini cu utilajul isi gasesc la noi rezolvare prompt! Iar faptul ca echipa noastra este formata din oameni priceputi este un mare avantaj. Indiferent de gravitatea avariei tale, mecanicii nostri te pot ajuta! ACN Piese Utilaje este visul oricarui utilaj greu!

Pompa de alimentare Hyster P60 - ai grija de stivuitorul tau!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

La achizitionarea ei iti oferim si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, care sa iti fie de folos in cazul unor situatii neprevazute. Monteaza pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster P60 corect!

Comanda acum pompa de alimentare Hyster P60 si o livram oriunde ai nevoie, prin curier rapid. In prezenta curierului vei putea verifica coletul astfel incat sa te asiguri ca produsul primit este cel dorit, dupa care sa efectuezi plata ramburs. Daca vrei sa ridici piesa imediat, te asteptam la sediul firmei noastre, unde avem un stoc permanent disponibil.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare actionata de axul cu came are:
Admisia ’
Iesirea ’
Trimite mesaj
Din Gura in Gura