Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster S60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster S60
Cod produs
TW1UQNDJ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Hyster S60 este alegerea ideala cu care poti economisi si in acelasi timp, sa ai o aceeasi calitate cu a produsului original. Schimbul avantajos este posibil datorita producatorului, care a fabricat acest model ca alternativa rezistenta, eficienta si de durata. Provenienta sa este europeana, iar de comercializarea in tara se ocupa firma noastra, astfel incat tu sa poti beneficia rapid si la un pret avantajos de piesa dorita!

Pentru intrebari, comenzi si consultanta tehnica gratuita, adreseaza-te cu incredere consilierilor nostri! Le dai un telefon, le scrii pe mail, pe Whatsapp sau direct pe site. Cum iti este mai la indemana. Important este ca iti vor raspunde prompt indiferent de modul in care alegi sa-i contactezi. Te ajuta sa alegi piesa de schimb pentru stivuitor, te asista la plasarea comenzii si, daca doresti, te programeaza si pentru montaj. Nici nu stii cat de repede iti vei recapata controlul asupra utilajului!

Pompa de alimentare Hyster S60 - cel mai avantajos schimb!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia cu care vine insotita pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster S60 este valabila 1 an de zile, timp in care putem rezolva orice probleme neprevazute.

Livrarea pompei se face prin curier rapid, transportul fiind disponibil pentru orice localitate din tara. Achitarea rambursului se desfasoara la sfarsit, deoarece este prioritara verificarea coletului in prezenta curierului. Poti ricica pompa de alimentare Hyster S60 si de la sediul nostru.

La cerere, mecanicii nostri profesionisti te pot ajuta la montaj si pot remedia orice defectiuni ale utilajului tau, direct in localitatea in care iti desfasori activitatea. Daca ai nevoie de ei sau de mai multe detalii despre serviciile noastre tehnice, contacteaza-ne acum!

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare actionata de axul cu came are:
Admisia ’
Iesirea ’
Trimite mesaj
Din Gura in Gura