Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Kubota KX71H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
NM0JSPHV-O-CD
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa de alimentare calitativa si, in acelasi timp, deosebit de accesibila la pret? Ai nimerit unde trebuie. Iti recomandam calduros aceasta pompa de alimentare Kubota KX71H si te asiguram ca nu vei regreta alegerea facuta! A fost fabricata dupa standarde inalte, asa ca poti fi sigur ca e realizata ca la carte. Ai dubii? Contacteaza-ne si permite-ne sa iti expunem parerea noastra. Parerile bune pe care le-am primit de-a lungul timpului cu privire la aceasta piesa stau la baza vorbelor noastre.

Pentru ca o afacere sa poata fi declarata ca fiind de succes este nevoie de conlucrare. Nu ne referim neaparat la conlucrare in sensul ca doua intreprinderi cu acelasi profil trebuie sa mearga cot la cot intr-un fel de asociere. Cand spunem conlucrare ne referim la un proces de colaborare dintre afacerea ta si alte entitati care pot sprijini productia. De exemplu, firma noastra te sustine prin componentele si serviciile pe care ti le ofera. Asa ca ori de cate ori vrei sa achizitionezi ceva, poti fi sigur ca daca e de la noi e fix ce trebuie!

Pompa de alimentare Kubota KX71H - potrivirea perfecta pentru utilajul tau!

Exista numeroase tipuri de pompe, insa noi iti povestim azi despre aceasta. Pompa la care ne referim este mecanica. Membrana sa este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Iti livram pompa impreuna cu garnitura pentru a asigura o etansare ca la carte.

Serviciul de informatii despre piese - niciun secret nu ramane nedescoperit!

Ei bine, da! Avem un serviciu dedicat informatiilor. Insa nu oricarui tip de informatii, ci informatii din domeniul pieselor de schimb. Avem un intreg departament care se ocupa de asta. Si nu doar atat! Tot ce descopera iti pun si tie la dispozitie. Asta pentru ca ne place sa te stim informat. Si inca ceva: consultanta este gratuita!

Aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator Kubota KX71H este in garantie timp de un an. Asta-i semn ca te poti baza pe o astfel de piesa! Ingrijita corespunzator, componenta va rezista vreme indelungata.

Putem livra aceasta pompa de alimentare Kubota KX71H oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Te invitam sa treci pragul depozitului nostru de te afli prin preajma!

Montajul are o importanta deosebita in viata unei piese de schimb. Degeaba e componenta cea mai calitativa daca nu e manevrata si montata corespunzator. Nu risca sa pierzi investitia. Alege doar seviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice
- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)
Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa expirarea termenului acesteia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura