Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 416D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416D
Cod produs
NR4AP0B5-MI
Out Of stock
Descriere
Numai cine nu munceste nu greseste! Ai uitat sa faci revizia si a cedat pompa de alimentare? Iti recomandam  pompa alimentare pompa alimentare Caterpillar 416D de inalta calitate, produsa in Europa. Desi e o piesa aftermarket, o inlocuieste o perfect pe cea originala, dar la un pret mai bun. Este o pompa de alimentare cu membrana, mecanica. Nu te sfatuim sa iei piesa doar asa, fara sa te asiguri prin consultantii nostri ce e cea potrivita pentru utilajul tau! Ei au raspunsuri la toate intrebarile tale referitor la piese de schimb, serviciile pe care le gasesti pe site, te pot ghida in tot procesul de reparatie.
Te putem ajuta sa-ti repari utilajul chiar acolo, pe teren: suna-ne si iti vom da datele de contact ale celui mai apropiat mecanic cu atelier mobil, el iti va rezolva orice problema tehnica!
Pompa alimentare Caterpillar 416D e un stimulator cardiac pentru motorul tau ostenit!

Sa ne imaginam ca motorul tau incepe sa porneasca greu, ca scoate zgomote stranii, ca  acceleratia merge greu sau ca ramai in “pana prostului” desi abia ai alimentat. Toate astea sunt semne ca pompa de alimentare cu combustibil functioneaza cu intreruperi, pentru ca ea

trimite combustibilul din rezervor catre motor. Intreaba un mester sau pe unul dintre consultantii nostri, dar mai mult ca sigur ai nevoie de o pompa noua!
Suntem aici oricand ai nevoie! Intreaba-ne, consultanta e gratis!

Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau e capos ca un catar, nu porneste si pace? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea, iti recomanda piesa si iti indica toti pasii de urmat in procesul de reparatie!

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 416D certificatul de garantie pentru 1 an si factura vor veni in colet. Poti achita costul dupa ce verifici continutul coletului.
Pompa alimentare Caterpillar 416D pleaca din depozit in ziua in care ai comandat-o si ajunge la tine a doua zi. Mai rapid de atat poate fi doar daca vii la depozit sa o iei personal, o avem pe stoc!
Nu-ti lasa motorul pe mana oricui! Cheama un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil. Daca ai nevoie, te putem ajuta, avem parteneri cu echipe mobile chiar in apropierea ta!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura