Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
C6O1JRYU-MI
Out Of stock
Descriere
Astazi iti recomandam cu maxima incredere pompa alimentare Caterpillar 442D productie de calitate europeana, care inlocuieste perfect originalul, dar la un pret mai bun. Hai in depozitul nostru cu mii de piese de calitate asezate frumos pe rafturi care isi asteapta in tihna clientii, si vei gasi si cei mai buni profesionisti cu care sa te consulti. Suna-ne pentru orice problema tehnica si vei fi siderat de solutiile rapide si eficiente pe care le vei primi de la consultantii nostri. Comanda doar daca te-ai sfatuit cu noi si esti sigur ca piesa de schimb se potriveste utilajului tau. A doua zi curierul va fi cu coletul la usa ta!
Chiar daca te afli in cea mai nedorita postura, cea in care ai utilajul in pana pe teren, iti putem fi de ajutor prin partenerii nostri cu ateliere mobile. Suna-ne si ti-l vom da la telefon pe cel care se afla mai aproape de tine!

Pompa alimentare Caterpillar 442D da un impuls de energie motorului istovit!
Motorul tau a imbatranit? Tuseste, gafaie si ofteaza de parca toate problemele lumii sunt in spinarea lui? Hai sa vedem, cand ai facut ultima revizie? Ai verificat pompa de alimentare?  Ea trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca functioneaza cu  intreruperi, inima utilajului tau este in fibrilatii. Ia-i o pompa de alimentare cu combustibil de calitate si se va simti din nou tanar ca la inceput!
Primesti o mana de ajutor! Ca intre prieteni, gratis!
Daca esti in pana de idei, utilajul tau sta si nu vrea sa porneasca, suna-ne! Ne explici sumar care e problema, cum se manifesta, si sigur vei primi cel mai bun sfat! Avem cei mai buni profesionisti, testati in lupta cu defectiunile utilajelor grele, ei vor gasi sigur piesa de care ai nevoie, si te vor ghida in toate etapele reparatiei!
Nu trebuie sa te temi ca pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 442D ar avea defecte de fabricatie, calitatea ei este certificata de producatorul european pentru 1 an. Primesti certificatul si factura in colet.
Hai pe la noi, avem pompa alimentare Caterpillar 442D pe stoc, o poti lua imediat! Altfel, ea va pleca imediat ce o comanzi cu un curier rapid si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Pompa de alimentare este inima motorului, ea ii pompeaza combustibil, ce poate fi mai important? Hai sa nu ne jucam, adu-i un mester care s-o instaleze corect si te vei bucura de activitatea ei ritmica zi de zi mult timp de aici incolo!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura