Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Dosan 119600-52021 11960052021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dosan 119600-52021
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o solutie alternativa care sa iti ofere randament maxim in lucru, dar un pret mai mic decat al originalei, noi iti propunem aceasta pompa de alimentare Dosan 119600-52021 11960052021 . Este echivalenta europeana a modelului original, conceputa la standarde inalte de calitate, prezenta in oferta noastra la un pret excelent.

Recomandam acest model in detrimentul altora datorita rezistentei ridicate la uzura si a eficientei maxime dovedite de-a lungul timpului. In plus, ea vine la pachet cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, pentru a avea o functionare optima in orice conditii.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este permanent in stoc. Daca o comanzi azi, iti este livrata maine oriunde ai nevoie.

Comenzile le poti efectua telefonic, prin e-mail sau cu ajutorul cererii de oferta propusa pe site. De asemenea, te poti prezenta personal la punctul nostru de lucru din Bucuresti.
Asteptam apelurile tale si daca doresti mai multe detalii legate de pompa de alimentare Dosan 119600-52021 si compatibilitatea ei cu utilajele pe care le detii. Personalul nostru iti ofera gratuit suportul tehnic necesar, pentru ca tu sa beneficiezi mereu de piesele noi corespunzatoare.

Avem incredere in produsele oferite, dar nu putem controla situatiile neprevazute, de aceea ai la dispozitie un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Daca montajul piesei este efectuat corect, in cazul unor incidente acesta iti asigura schimbul modelului fara alte plati suplimentare.

Livrarea piesei se face in cel mai scurt timp posibil, prin intermediul curieratului rapid. La receptie se achita rambursul curierului si se verifica starea piesei in prezenta lui, pentru evitarea oricaror nemultumiri ulterioare.

Dupa comandarea pompei poti programa si montajul ei la unul din mecanicii cu care colaboram. Astfel, nu esti nevoit sa muti echipamentul in service si ti se efectueaza montajul in conditii optime. Ulterior, acest serviciu iti poate folosi in orice probleme tehnice aparute la utilaj, de la cele mai simple la cele mai complexe. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul acestei pompe este: GVIUK71E-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura