Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Yanmar 119600-52021 11960052021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yanmar 119600-52021
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Yanmar 119600-52021 este o productie echivalenta pe care o poti achizitiona la un super pret. In ceea ce priveste performantele, rezultatele au fost satisfacatoare de fiecare data, iar durata de exploatare extinsa pe o perioada indelungata.

In oferta noastra, pompa cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei vine insosita de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Alaturi de aceasta poti achizitiona si filtrul de combustibil pentru a le inlocui impreuna, asa cum este recomandat. In felul acesta te bucuri de o garantie extinsa si o functionare optima pe termen lung.

Iti raspundem oricaror curiozitati legate de produsele disponibile, de aceea te incurajam sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua. Consilierii nostri te ajuta sa faci alegerea corespunzatoare, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita.

Certificatul de garantie prin care poti asigura schimbul modelului cu unul nou, in cazul unor situatii neprevazute rezultate in urma montarii si exploatarii optime, este valabil 12 luni de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti expediem coletul azi, pentru a ajunge maine. Plata lui o vei putea acorda curierului imediat dupa ce te-ai asigurat de calitatea promisa. Totodata, poti ridica piesa azi din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Odata cu comandarea pompei poti programa si montajul ei, deoarece colaboram cu diferiti mecanici care sunt dispusi sa se prezinte la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Esti liber sa programezi orice alta interventie necesara utilajului, indiferent de complexitate, si se vor efectua reparatii de durata care sa iti redea randamentul maxim in timpul lucrului. Suna-ne si iti acordam mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: B5K4LH2X-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura