Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 2TN66

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Yanmar 2TN66
Out Of stock
Descriere
Pentru a optimiza performana utilajului cu o investitie minina, opteaza pentru pompa de alimentare Yanmar 2TN66 care este o alternativa de inalta calitate. Aceasta este conceputa in Europa si comerciallizata in tara de catre firma noastra, la un pret foarte avantajos.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este potrivita pentru exploatarile de lunga durata fiindca are la baza materiale durabile ce rezista la cat mai multe solicitari.

Cu toate acestea, pentru a fii sigur ca te bucuri de toate rezultatele dorite si beneficiezi de garantie extinsa este recomandat sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu pompa.
Cu mai multe detalii te ajuta personalul nostru. Suna acum si vei afla daca pompa este compatibila cu motorul utilajului tau, daca prezinta specificatiile necesare lui sau este ofertata in avantajul tau! Consultanta tehnica de specialitate este gratuita.

Producatorul ofera alaturi de aceasta pompa un certificat de garantie valabil 1 an de zile, de la data livrarii.

Ca sa ajunga la tine maine, plaseaza comanda in cursul zilei de azi. Livram catre orice localitate din tara si acceptam plata in sistem ramburs pentru a avea posibilitatea verificarii piesei inainte. De asemenea, iti punem la dispozitie depozitul nostru din Bucuresti daca este urgent si vrei sa ridici pachetul azi.

Ajutorul mecanicilor nostri pentru montajul piesei sau reparatiile necesare utilajului il primesti de indata ce trimiti cererea catre noi. Interventia pe care o programezi are loc la punctul indicat de tine. Ei asigura rezultate excelente in urma lucrarilor efectuate, de aceea te incurajam sa afli mai multe despre beneficiile acestui serviciu. Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: 5ATPQZG2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura