Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu YM119600-52021 YM11960052021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM119600-52021
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru iti ofera solutii alternative de cea mai buna calitate atunci cand esti in cautarea unei pompe pentru utilajul tau si nu numai. Avem disponibile sute de modele diferite, printre care se regaseste si aceasta pompa de alimentare Komatsu YM119600-52021 YM11960052021 din imagini.

Pompa de alimentare Komatsu YM119600-52021 este conceputa in Europa cu scopul de a echivala originala prin aceleasi caracteristici esentiale, aducand eficienta maxima la un pret mai mic. Oferta ei include garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, astfel fiind asigurata o exploatare de lunga durata.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este disponibila in permanenta in depozitul nostru, de aceea va ajunge rapid oriunde ai nevoie.

Comanda acum prin telefon, e-mail sau completand formularul propus pe site si iti raspundem prompt solicitarii.

Daca vrei sa verifici compatibilitatea pompei cu modelele de utilaje pe care le detii, suna la numerele de telefon afisate. Unul din consilierii nostri tehnici te va ajuta cu toate informatiile necesare la fiecare piesa noua de care esti interesat, consultanta tehnica fiind gratuita.

Certificatul de garantie de care beneficiaza piesa este valabil 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii. Daca inlocuiesti si filtrul de combustibil odata cu pompa, asa cum recomanda specialistii in domeniu, beneficiezi de garantie si profiti de un termen de exploatare cat mai lung.

Plasarea comenzii in cursul zilei de azi iti ofera posibilitatea de a realiza schimbul maine. Coletul se livreaza prin curier rapid, iar la receptia lui se acorda rambursul curierului. Tot in prezenta lui iti sugeram sa fie verificata piesa, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare cu privire la starea acesteia dupa transport.
De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Asteptam apelurile tale si pentru programarea montajului, deoarece avem oportunitatea de a trimite un specialist direct la echipamentul tau. Colaboram doar cu specialisti in toata tara si asiguram un montaj bine efectuat al oricarei piese comandate. In plus, iti punem la dispozitie serviciul ori de cate ori ai nevoie de interventia lor, fie ca ti-a fost afectat motorul sau alta componenta a utilajului, fie ca reparatiile sunt simple sau complexe. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul piesei este: VBESZ2N3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura