Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC200LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC200LL
Cod produs
3597LQSX-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC200LL a devenit unul din produsele permanent disponibile in depozitul nostru. Acest lucru s-a intamplat pentru ca, in timp, am observat cresterea cererii clientilor. Producatorii europeni de piese de schimb pentru utilaje au facut o treaba demna de toata lauda. Calitatea acestui produs este extraordinara si vei observa chiar si tu ca utilajul va functiona perfect o mult mai lunga perioada de timp. Comanda aceasta pompa de combustibil si adu o imbunatatire vizibila excavatorului tau.

Excavatoarele si restul utilajelor grele au nevoie de mai multa atentie decat pare la prima vedere. Inspectiile tehnice periodice sunt extrem de importante pentru siguranta desfasurarii unei activitati, dar si pentru randamentul la care speri. Ca sa le ai pe toate, ai nevoie de un serviciu de mentenanta care sa se ocupe de fiecare detaliu in parte. Pentru clientii existenti in portofoliul nostru, acest serviciu a reprezentat, practic, o luare a grijilor de pe umeri!

Pompa de alimentare Komatsu PC200LL - imbunatateste performantele excavatorului!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC200LL va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Komatsu PC200LL se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura