Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC340LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC340LC
Cod produs
YQ3GAB0C-IA
Out Of stock
Descriere
In general, amanarea reparatiilor nu este o decizie inteleapta. Uneori mai facem aceasta greseala din considerente financiare. Noi iti prezentam pompa de alimentare Komatsu PC340LC la un pret extraordinar de bun! Fiind importatori directi ai produsului, am reusit sa pastram un cost rezonabil! Iti mai spunem si ca este cu adevarat de calitate superioara pentru ca a fost fabricata in Uniunea Europeana tinandu-se cont de toate standardele. O poti comanda cu usurinta si o vei primi cu o garnitura inclusa in pret.

Cand se strica piesele la utilaje, la masini si, practic, cand se strica orice din jurul nostru, avem un aer trist abatut, nervos, ba chiar irascibil! Vine din nestiinta de multe ori, nu stim exact motivele defectiunii, nu stim costurile implicate, nu stim cand avem utilajul, masina, obiectul inapoi functional. Apar atatea necunoscute, incat inevitabil se strica ziua cu totul. Nu ti le putem remedia pe toate de pe lumea asta, dar macar da-ne utilajele pe mana si scapi de o grija, esti cu una in minus!

Pompa de alimentare Komatsu PC340LC - ai gasit solutia salvatoare!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC340LC - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Komatsu PC340LC va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura