Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6732721340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6732721340
Cod produs
90WRP72K-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu 6732721340 se gaseste dornica de cumparator pe rafturile noastre. Fabricata in Uniunea Europeana, te asiguram ca indeplineste toate criteriile de calitate. Rezistenta in timp si pretul mic sunt avantajele de care te poti bucura si tu daca o achizitionezi. Este o optiune demna de luat in calcul atunci cand iti doresti sa schimbi pompa de alimentare cu combustibil uzata, se va potrivi la fix si iti vei recapata controlul asupra utilajului! Plasarea comenzii se face pe site direct sau telefonic.

Ia legatura cu tehnicienii nostri pentru absolut toate problemele pe care le intampini la utilaj. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici care te poate ajuta la montaj. Iti pot da oferte speciale la consumabile. De exemplu, ar trebui deja sa te gandesti si la un filtru, te ajuta sa mentii functionala pompa de alimentare pentru mult mai mult timp. Te asteptam cu detalii si informatii care se vor dovedi utile in mentenanta echipamentului tau!

Pompa de alimentare Komatsu 6732721340 - i se alatura si o garnitura la comanda!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare Komatsu 6732721340 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Komatsu 6732721340 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura