Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru macara Komatsu 150FA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 150FA
Cod produs
GBWV508L-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare macara Komatsu 150FA reprezinta o alegere tare inspirata cand vine vorba sa inlocuiesti pompa de combustibil uzata. Se poate monta foarte bine pe acest tip de macara Komatsu pentru ca producatorii europeni s-au asigurat de compatibilitate. Toate standardele de calitate au fost respectate. Asta inseamna ca te vei bucura de calitatile sale o perioada lunga de timp si vei exploata pe masura macaraua. In oferta noastra este inclusa gratuit si garnitura dintre pompa si blocul motor.

Macarale rad in soare argintii…macarale, in zori de zi! Nu ai cum sa nu te apuci de fredonat! Acum, nu vrem sa fim agasanti, probabil tu cu pompa ta cu tot… nu-ti arde de cantat. Dar stai un pic si gandeste la rece lucrurile! Cat ai exploatat macaraua asta? Nu cumva era timpul sa inlocuiesti piesa? Noi incercam sa iti ridicam moralul si sa iti spunem ca exista solutii chiar si cand te napadesc cele mai rele cosmaruri! Vino la ACN Piese Utilaje si stam de vorba ca sa te mai calmezi!

Pompa de alimentare macara Komatsu 150FA - iti ridica macaraua pana-n cer!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele

Pompa de alimentare pentru macara Komatsu 150FA va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare macara Komatsu 150FA va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura